mandag, april 10, 2006

Litt fra Melbourne, St Kilda (og turen mot Sydney).

Nå har vi kommet frem til nest siste stopp på vår reise, hjemme hos faren til Espen som bor rett utenfor Boston. Øystein(faren til Espen) har tatt oss godt i mot med god hjelp av hans hyggelige kone Debbie. Vi har (endelig) fri tilgang til rene senger, rent bad, rene håndklær, norsk(!) frokost(se senere blogg...), internett, filmer, nyeste Lost episoder og øl! Paal har fått ansvar for å hente øl fra kjelleren og holde kjøleskapet fullt, vet ikke om det var rette mannen Øystein. Blir fort det samme som å sette vaktbikkja til å passe på hundematen... I hvert fall, nå har vi god tid til å sette oss ned for å se på bilder og blogge litt. Så vi starter med noen restbilderbilder fra Australia, også jobber vi oss fremover. Og ja, på denne bloggen kommer den nyeste posten først så hvis du starter øverst er dette de siste bildene...

Sydney! Har vi sett noe lignende før?

Her står jeg egentlig over en kjempehøy foss, men det fant jeg ikke ut før senere. Så hadde det ikke vært for all tåka, hadde jeg vært dritredd!

PARTY I ST. KILDA!

"Happy couple" Espen og kusina! Tusen takk for gode tips i Melbourne Ingvild! Beklager hvis vi var litt "borte", men de to andre hadde øreverk mens jeg var litt opptatt med andre ting;)

Ingvild og kjæresten?Hva FAEN??

by: Eivind

2 Comments:

At 10 april, 2006 09:42, Anonymous Anonym said...

Flaks for deg at du har så fiiiin kjæreste da, Eivind! Det siste bildet beviste jo det!;)

 
At 13 april, 2006 07:38, Anonymous Anonym said...

Venn, ikke kjæreste:) Var nå morro å se dere, selv om det ikke ble så mye. ser ut som dere har hatt en fin og vellykket tur. Kos dere hos Onkel Øystein og Debbe(snakka med Debbe, hørtes ut som om hun hadde planer om å ta godt vare på dere ja) Ha en fin påske:)

 

Legg inn en kommentar

<< Home